Wie zijn wij?

Renascence Bulldog logo

Wij zijn een (hobby-)kennel in het midden van het land. Wij zijn gespecialiseerd in de originele Renascence Bulldogs die zijn gecreëerd door Mr Chadde JoliCoeur (Gargoyle Kennels).

Wij hebben de European Renascence Association (ERA) opgericht omdat wij het niet meer eens zijn met de regels die ons werden opgelegd door de oorspronkelijke club (RBKC).

Al onze honden stammen af van de Gargoyle bloedlijn en enkelen van de Willingham bloedlijn, hier zullen wij ook mee doorgaan. Onze honden zijn allemaal 100% Renascence; een outcross zal worden gebruikt indien nodig. Zij mogen alleen de naam Original Bullseye Renascence Bulldog dragen als er minstens 75% Renascence bloed in zit.

Wij lopen regelmatig shows en hebben inmiddels meerdere kampioenen in ons bezit (zie ‘show pics’ en ‘bred by’). Ook gaan wij geregeld met onze honden “werken” zoals weightpulling en pakwerk (zie ‘working pics). Doordat onze honden bij diverse vrienden en familie zijn uitgezet, leven zij gewoon in huis en niet in kennels.

Regelmatig hebben wij een nestje originele Bullseye Renascence Bulldogs, waar wij gaan voor de perfecte match tussen reu en teef. Wij fokken niet alleen op schoonheid maar ook op karakter en gezondheid. Erfelijke afwijkingen zoals entropion, demodex en HD/ED worden uit onze lijnen geëlimineerd.

Wilt u meer weten over dit unieke ras? Mail of bel ons dan:

info@bullseyebulldogs.nl of +31654213170

PROUD MEMBER OF THE ERA (EUROPEAN RENASCENCE ASSOCIATION)

“niet vermeerderen, maar verbeteren!”